Go back

Ge upp finns det

Nu har man opererat den ena axeln. Det skulle bli en lätt operation och bägge axlarna skulle tas på en gång. Det skulle kapas av lite av nyckelbenet. Ett par veckor vila sen skulle man kunna köra för fullt igen. Nu blev det inte riktigt som jag hade föreställt mig. Höger axeln var riktigt skadad ledbandet som håller upp axeln hade gått av. Så det blev ju en mycket större operation än vad det var tänkt mig. När jag vaknade upp och fick se att dom inte hade opererat den vänstra blev jag helt bedrövad. Allt skulle ju bli bra nu. Fan tänkte jag då måste jag ju operera en gång till. Jag kände att nu får det fan vara bra. Jag ger upp orkar inte operera mig igen och försöka komma tillbaka igen och igen hela tiden. Samtidigt som man tänker att man ska ge upp så kommer lusten att fortsätta. Jag fick ett samtal från INVACARE idag och dom tänkte fortsätta satsa på mig. Nu ska vi prova ut en ny tävlings rullstol. Då blir det ju en satsning mot Triathlon 😉 Tänk vad lite det behövs för att börja tänka positivt igen. Men nu är det lång väg tillbaka får inte börja träna simning på 4-6 månader

20120920-102555.jpg