Sponsorer

Låt mig klargöra en sak…
Utan mina sponsorer genom åren hade jag aldrig nått de framgångar jag hittills gjort. Alla mina partners, oavsett om vårt samarbete är på kort eller lång sikt är ovärderliga för mig. Nedan ser ni en liten redogörelse över de som jag samarbetar med i detta nu.

invacare

Invacare

Invacare är ett världsomspännande företag som arbetar med hjälpmedel i många inriktningar för människor med olika sorters funktionshinder. Invacare är en livsviktig partner för Anders Olsson som i sitt samarbete med Anders levererar både produkter och service i olika plan.  Allt från rullstolar och cyklar som Anders använder i både träning- och tävlingsverksamhet, till annan anpassad utrustning för både elitsatsning och vardagsbestyr.

www.invacare.se 

rullarnas_01

Rullarnas personliga assistans

Rullarnas har sitt säte i Torsby i norra Värmland men är verksamma över hela Sverige och är det assistansbolag som Anders Olsson själv anlitat privat. Företaget har genom åren aktivt arbetat med att få sina brukare in i ett aktivare och rikare liv oavsett skada. Förutom att stötta Anders i sin simmarkarriär samarbetar Rullarna personliga Assistans med Anders i flera olika aktiviteter som t ex Camp Järnmannen, och andra koncept som Rullarnas själva ansvarar över.

www.rullarnas.se

uddeholm_01

Uddeholm

Uddeholms AB är ett av Värmlands mest anrika företag och har varit en partner till Anders Olssons elitsatsning på simning i många år. Uddeholm samarbetar fortsatt med Anders och de var även en viktigt partner i möjliggörandet av Camp Järnmannen 2014, där de direkt såg samhällsnyttan i att erbjuda människor möjligheten till ett rikare liv och ville självklart vara med och stötta projektet.

www.uddeholm.com

micke_skog-01

Mickes Skog & Trädgård

Mickes Skog & Trädgård är ett företag som säljer både arbets- & frliuftsartiklar med säte i Hällefors. Anders intresse för ett aktivt friluftsliv har gett både Mickes skog & Trädgård och Anders goda anledningar till att samverka för att påvisa både nöjet och nyttan med deras artiklar .

www.mickesskog.se

profil46_01

Profil46

Profil46 är företaget som Camp Järnmannens Event Manger Michael Nyberg driver tillsammans med sin kompanjon Christoffer Ahlin. Profil46 jobbar med grafisk formgivning och som webbyrå. Profil46 har bl a byggt både Anders hemsida ni befinner er på just nu, och även  Camp Järnmannens hemsida. Profil46 skapar även  det mesta i originalarbete kring Anders Olssons varumärke med allt från profileringsarbeten, hemsidestillverkning, marknadsföringsmaterial, bildekor och allt annat grafiskt som kommer till.

www.profil46.se

2XU

Anders Olsson och 2XU samarbetar genom att de levererar våtdräkter och träningskläder till Anders olika idrottsinriktningar. 2XU grundades och har sitt säte i Melbourne, Australien med filosofin att skapa produkter som förbättrar prestationer. 2XU arbetar med material och teknik som tar dig längre än vad du trodde var möjligt. 2XU har snabbt etablerat sig som det mest tekniskt utvecklade sportmärket i världen. Använt av mängder av världsmästare, rekomenderat av sport institut över hela världen och älskat av professionella idrottare inom alla olika idrotter, förstår 2XU vad som krävs för att vara bäst. Utvecklat av idrottare för idrottare.

www.2xu.se

LO

LO är inför 2015 en partner som Anders inlett ett partnerskap med.
Under hösten 2014 och 2015 har ett samarbete upprättats genom att de köpt in ett större antal föreläsningar av Anders som de avser genomföra på flera platser i landet för att lyfta sina medarbetare och medlemmar. LOs mål handlar om arbete för alla, rättvisa löner, jämställd fördelning, solidarisk välfärd och utvecklande arbeten.

www.lo.se